Семена от магазина Жанна
ул.Карла Маркса, 69 Херсонская область, с.Великие Копани
Бризовая, 60а Одесская область, г. Одесса,
+38 (066) 317 69 53 +38 (068) 220 10 29
Інтернет-магазин насіння Доставка поштою по Україні з Одеси Власний оптово-роздрібний магазин
Оформлення замовлення на сайті цілодобово
Приймаємо замовлення за телефонами:
Пн-Сб: 8:00 - 16:00 Нд: вихідний
(066)317 69 53 (068)220 10 29
Зворотній дзвінок
Інтернет-магазин насіння Доставка поштою по Україні з Одеси Власний оптово-роздрібний магазин

Що допоможе отримати найвищий урожай солодкого перцю?

Що допоможе отримати найвищий урожай солодкого перцю?

Болгарський перець - справжнє джерело вітамінів. Але, крім корисного складу, він підкорює і своїм чудовим смаком. Перець - досить вибаглива культура, але знаючи деякі секрети, вам вдасться виростити цей овоч без проблем і труднощів.

Основні правила вдалого врожаю

Дотримуючись нескладних, але дуже дієвих правил ви отримаєте багатий, корисний та смачний урожай:

1. Дотримання термінів посіву відповідно до стандартів. Культура не дуже любить холод, тому сіяти її на розсаду потрібно в середині березня.

2. Пророщування. Насіння солодкого перцю потребує пророщування. Так вони швидше зійдуть та адаптуються до ґрунту. Оброблене насіння сходить протягом 2 – 4 днів. Обробка проводиться звичайною водою чи спеціалізованими стимуляторами зростання.

3. Індивідуальне висадження. Овочі погано переносить пікіровку, тому спочатку зернятка рекомендується висаджувати в окремі торф'яні стаканчики. У таблетку сіється одразу 2 насіння.

4. Оптимальна глибина посадки становить 2 міліметри. Зменшення глибини спричинить загибель посівного матеріалу, а велика глибина позначиться на термінах схожості.

5. Регулярний полив. Щойно земля в стаканчиках чи ящиках висихає, розсада поливається. Те саме стосується і відкритого ґрунту. При нормальній температурі повітря рослина поливається 1 раз на 2 дні. Якщо надворі спекотна погода, то полив здійснюється щодня.

6. Правильний вибір ділянки. Овочі люблять світло і тепло, але боїться протягів.

7. Висаджування на теплі грядки. Під теплими грядками мається на увазі облаштування місця посадки пластиковими пляшками, наповненими водою. За день вода в ємностях нагрівається від сонця, а вночі тепло віддається грядкам та зігріває прикореневу систему.

8. Мульчування. Укриття чорною непрозорою плівкою допоможе запобігти появі бур'янів та відрегулює рівень вологи у ґрунті.

9. Правильне формування. Коли рослина ще знаходиться на стадії розсади, то при появі перших квіток їх потрібно видалити. Робиться це для того, щоб направити всі «сили» рослини на розвиток та зміцнення кореневої системи.

Врожайність залежить не тільки від дотримання основних правил, систематичного догляду, але й якості посівного матеріалу. Краще вибирати насіння від відомих виробників, які можуть гарантувати схожість. Купити насіння овочів можна у нашому інтернет-магазині. Наш супермаркет насіння «Жанна» пропонує широкий асортимент та доступні ціни. На всі позиції товарів є сертифікати відповідності міжнародним нормам та стандартам.


Для перегляду сайту, оновіть версію вашого браузера!