Семена от магазина Жанна
ул.Карла Маркса, 69 Херсонская область, с.Великие Копани
Бризовая, 60а Одесская область, г. Одесса,
+38 (066) 317 69 53 +38 (068) 220 10 29
Інтернет-магазин насіння Доставка поштою по Україні з Одеси Власний оптово-роздрібний магазин
Оформлення замовлення на сайті цілодобово
Приймаємо замовлення за телефонами:
Пн-Сб: 8:00 - 16:00 Нд: вихідний
(066)317 69 53 (068)220 10 29
Зворотній дзвінок
Інтернет-магазин насіння Доставка поштою по Україні з Одеси Власний оптово-роздрібний магазин

10 кращих сортів редиски для теплиці та відкритого грунту.

10 кращих сортів редиски для теплиці та відкритого грунту.

Вибір сортів редиски, що підходять для посадки – це ключовий момент для успішного садівництва, як у теплиці, так і на відкритому грунті. Редиска, з її ніжними коренеплодами, є чудовим джерелом вітамінів та мікроелементів. Перед тим, як купити насіння, пропонуємо вам наш топ десять вишуканих сортів, які забезпечать багатий урожай у різноманітних умовах.

Черрі Білий. Цей сорт вражає своїми маленькими округлими коренеплодами, що нагадують морські раковини. Їхня ніжна текстура і солодкувато-гострий смак роблять Черрі Білий чудовим вибором для гурманів.

Файтон. Він вразить вас своїми насичено-червоними коренеплодами і напрочуд хрусткою структурою. Файтон відмінно росте як у теплиці, так і на відкритому ґрунті, забезпечуючи надійний урожай.

Зимовий Мішель. Цей сорт пристосований до холодних умов, що робить його ідеальним вибором для зимового садівництва. З його допомогою ви зможете насолоджуватися свіжою редькою навіть у найсуворіші місяці.

Аполло. Світло-рожеві коренеплоди цього сорту мають ніжний смак і соковиту м'якоттю. Аполло відмінно підходить для прикраси страв та надання їм вишуканого вигляду.

Златка. Цей сорт вразить вас своїми золотисто-жовтими коренеплодами. Златка має ніжну структуру і злегка солодкуватий смак, що робить її улюбленцем садівників.

Сибірський Гігант. Як випливає із назви, цей сорт відрізняється великими коренеплодами. Він має пікантний смак і гарну збереженість, що дозволяє насолоджуватися врожаєм протягом тривалого часу.

Веселка. Сорт Веселка подарує вам справжнє візуальне та смакове розмаїття. Його коренеплоди мають різні кольори – від фіолетового до жовтого і радують неповторним смаком.

Кармін. Цей сорт відрізняється насичено-червоними коренеплодами та ніжною м'якоттю. Кармін чудово підходить для приготування свіжих салатів та закусок.

Шарлотта. Маленькі і округлі коренеплоди цього сорту мають приємний гострий смак. Шарлотта відрізняється швидким дозріванням, що дозволяє швидко одержати перші врожаї.

Альбінос. Цей незвичайний сорт має білі коренеплоди та ніжну текстуру. Альбінос вирізняється на тлі інших сортів і відмінно підходить для оформлення кулінарних шедеврів.

Вибираючи з цієї різноманітності насіння редиски, ви зможете насолоджуватися його смаком та прикрасити свій сад теплицею або відкритим ґрунтом. Незалежно від ваших уподобань, серед цих десяти сортів ви обов'язково знайдете ідеальний варіант для свого садівництва та зможете купити насіння овочів у нашому інтернет-магазині.


Для перегляду сайту, оновіть версію вашого браузера!